Recenze

Souhrn recenzí produktu Pingpongové stoly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Pingpongová sada inSPORTline Table Tennis Racket Set

Bez připomínek.

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.05.2013)

- komplet vč. síťky


Recenze Pingpongový stůl inSPORTline EXTREME vč. pálek a míčků

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.05.2013)

Přiložený návod na montáž byl trošku zmatečný a museli jsme při sestavování improvizovat.


Recenze Stůl na stolní tenis inSPORTline Forte

S tímto stolem jsem si splnil sen,využití bude na chalupě v době nepříznivého počasí a v zimě. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.05.2013)

Kvalitně zhotovený stůl s možností přesunování na kolečkách. Nastavení stolu pro trénink jednotlivce. Jednoduchá konstrukce. Výborná cenová relace.


Recenze Stůl na stolní tenis inSPORTline Pinton

Stůl splňuje to, co jsem od něj čekal. Chtěl jsem nějaký stůl, který stačí na občasné velmi amatérské, rekreační hraní - zkrátka na občasné zapinkání. Stůl je za velmi rozumnou cenu, působí stabilně, snadno se skládá a dobře se s ním manipuluje - zejména díky kolečkům.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.06.2018)

Dobrá cena Snadná manipulace


Recenze Stůl na stolní tenis Butterfly Petr Korbel Roller

Nenašla jsem v nabídce obal na stůl. Objednala jsem ho u jiné firmy a samozřejmě nesedí. Vyhozené peníze. To mě trochu zklamalo

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2015)

Cena, termín dodání

Nedostatečný návod na montáž. Lajk si sám neporadí. Škoda


Recenze Pingpongový stůl inSPORTline EXTREME vč. pálek a míčků

Přesto, že se jedná o výrobek do interiéru, používáme jej celé léto na zahradě, kde jej před deštěm chráníme plachtou 2x3 m za 49,-Kč. Pokud stůl nenavlhne, nehrozí žádné nebezpečí poškození.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.10.2009)

Solidní cena, celkem kvalitní výrobek.

Zatím jsem nenašel žádné proti.


Recenze Stůl na stolní tenis inSPORTline STRONG

s pingpongovým stolem jsem zcela spokojen, používám jej v bytě

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.09.2012)

s pingpongovým stolem jsem maximálně spokojen stabilita stolu možnost složení na malé rozměry (ještě menší než je 1 metr, který udává prodejce)

zdarma dodané pingpongové míčky jsou pro děti na pískoviště zdarma dodaná síť má obdobnou kvalitu


Recenze Stůl na stolní tenis inSPORTline Sunny 300

velmi dobrý stůl za přijatelnou cenu určitě bych ostatním tento stůl doporučila sestava stolu nebyla náročná hraje se na něm dobře

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2011)

lehký dobrá cena maximální spokojenost dobrá manipulace, jen 31 kg

má menší odraz než dřevěné stoly


Recenze Ochranná plachta na pingpongový stůl

Plachta pokryje celý stůl , dá se lhce očistit a dokonce i v rozích je silnější prošití

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2013)

Pokryje celý stůl, má silněji prošité i rohy


Recenze Pingpongový stůl inSPORTline TOP

Výborná koupě pinpongového stolu, kvalitní zpracování. Velice snadná a rychlá manipulace s rozložením a složením stolu. Minimální nároky na skladovací prostory ( cca 50cm x šířka stolu). Doporučuji všem, kteří si chtějí koupit kvalitní pinpongový stůl.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.07.2009)

Výborná manipulace, maximální skladnost, kvalitní povrch stolu

nic


Recenze Venkovní pingpongový stůl inSPORTline OUTDOOR 100

Nemůžeme si stěžovat, jsme spokojeni. VYbrali jsme ho, že vydrží všechny podmínky. Nezničí se přírodnímy vlivy.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Dobrá kvalita, pevný, stabilní...

JEden dil zrezlej, ale to se přestřikalo:)


Recenze Stůl na stolní tenis inSPORTline Forte

Celkově mohu stůl jedině doporučit, protože poměr cena/výkon je vynikající. Když odhlédnu od kvality přiložených pálek, po počátečních komplikacích montáže bez návodu je k dispozici výborný pinpongový stůl, který rozhodně potěší. Pak už je potřeba se jen naučit trefit do míčku a druhé strany stolu :o))

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.07.2011)

Koupil jsem ho domů pro celou rodinu a je skutečně dobrou volbou. Přínosy: - volba barvy zelená nebo modrá - velká kolečka na přemisťování - možnost složení do svislé polohy - vcelku stabilní a pevná konstrukce

- mizerný nívod na montáž, pokud se to vůbec dá návodem nazvat, protože ty dva papíry skončili s návodem asi v 10% procesu montáže - trochu podivně jsou téměř všechny matky opatřeny gumovým kroužkem, aby se nepovolily, ale hlavní šrouby, zajišťující možnost složení desky stolu do svislé polohy tento zabezpečovací prvek neměly - nebylo dostatek podložek ke šroubům - přibalené pálky jsou opravdu nutným základem , ale pro standardní hraní je pořeba koupit alespoň standard - deska se rychle opatří šmouhama a škrábanci


Recenze Stůl na stolní tenis inSPORTline Balis

byl to velmi dobře zvolený dárek,dodán do 2 dnů prostě doporučuji každému a co je hlavní!!!Přijatelná cena!!!!!!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.01.2015)

velká výhoda dovoz zdarma až do domu,skvěle zabalené nepoškozeno,přidána síťka zboží prostě v naprostém úpořádku

nic!!!!!!!!!!!!!


Recenze Pingpongový stůl inSPORTline EXTREME vč. pálek a míčků

Jsem velmi spokojená nejen s rychlým vyřízením mé objednávky, ale hlavně také s velmi rychlým doručením. Stůl už jsme i vyzkoušeli a vše jen v naprosté pořádku. Jen ten návod nám dal docela zabrat :-) tento výrobek bych určitě doporučila svým známým.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2012)


Recenze Stůl na stolní tenis inSPORTline STRONG

celkově jsem spokojená dobrá cena pevná konsrukce stůl doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2012)

pevná konstrukce dobrá cena lehká manipulace

přidaná síťka v setu je dalo by se říci "fórová",doporučila bych raději koupit jinou, lepší.


Recenze Pingpongový stůl inSPORTline EXTREME vč. pálek a míčků

Výhoda, že může dítě hrát tenis i sám,Pro samouky docela špatný návod na montáž, síťka na pálky a míčky nebyla přibalena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2013)

Výhoda, že může dítě hrát tenis i sám

Pro samouky docela špatný návod na montáž, síťka na pálky a míčky nebyla přibalena